SEO bureau i Odense

SEO bureau i Odense - SEO med garanti

Ingen lange bindinger, ugennemsigtige eller skjulte priser

Ja tak, jeg vil gerne vækste

Udfyld oplysningerne og bliv ringet op inden for 24 timer.

Få hjælp af entusiastiske SEO konsulenter

Lad os hjælpe dig med at vækste din forretning. Når du indgår et samarbejde med os, er du sikret på at være i trygge hænder blandt vores dedikerede konsulenter, der udelukkende arbejder mod side 1 placeringer.

Du er i trygge hænder hos os. Vi er et lille team, der står inde for de ting vi siger, og sikrer at du ikke bare bliver endnu en kunde i rækken.

Vi går op i hver enkelt af vores kunder, som vi går op i vores egen virksomhed. Det er din garanti for, at vi arbejder stenhårdt for at sikre din investering i din virksomheds vækst.

Vi er ambitiøse og tør gå efter dine vigtigste søgeord

 

Vi er, modsat mange bureauer, ikke bange for at gå efter “svære” søgeord. Vi går efter de søgeord med det største potentiale for at tjene din investering hjem.

 

Størstedelen af vores kunder opnår side 1 placeringer allerede ved første samarbejdsaftale (inden for 6 måneder).

Vil du have flere kundehenvendelser fra din hjemmeside?

Hvis ikke, så er du ikke kommet til det rigtige sted.

 

SEO er en fantastisk investering, hvis du allerede har en velfungerende virksomhed – og måske allerede har succes med andre marketingindsatser.

 

Skal vi tage en helt uforpligtende snak om dine ønsker og dit budget? Vi vurdere alle potentielle samarbejdspartnere, for at finde ud af om vi kan opnå en succesfuld SEO case og sikre dig en god investering.

Hvad koster SEO?

Herunder har vi opstillet et nemt og overskueligt overblik over, hvad SEO koster hos os.
Vi tilbyder SEO-løsninger i flere forskellige prisklasser. På den måde kan du nemt vurdere, hvilket budget der passer til din virksomhed.

Nedenstående er de prisintervaller, vi arbejder med. Vi har ingen standardløsninger der kan vælges, da alle SEO samarbejder og indsatser kræver unikke og individuelle fokusområder

30 timer

✓ 6 måneder
✓ Perfekt til mindre virksomheder
✓ Skræddersyet til din virksomhed
✓ Ingen binding


Finansiering:
– 6 rater + 10%
– 12 rater + 20%


15.000,-

ex.moms.

50 timer

✓ 6 måneder
✓ Perfekt til ambitiøse virksomheder, der vil op blandt toppen på Google
✓ Skræddersyet til din virksomhed
✓ Ingen binding

Finansiering:
– 6 rater + 10%
– 12 rater + 20%

25.000,-

ex.moms.

70 timer

✓ 6 måneder
✓ Perfekt til veletablerede virksomheder, der går efter mange store søgeord
✓ Skræddersyet til din virksomhed
✓ Ingen binding

Finansiering:
– 6 rater + 10%
– 12 rater + 20%

35.000,-

ex.moms.

Vi arbejder 360 grader med SEO og skaber topplaceringer

Sådan fungerer det

Søgeordsanalyse

Vi udarbejder en detaljeret søgeordsanalyse, der indeholder anbefalede søgeord, søgevolumen, konkurrentanalyse samt estimeret afkast på din investering.

Lokal SEO

For lokale servicevirksomheder, er lokal SEO afgørende for investeringen. Når vi arbejder med lokal SEO fokuserer vi primært på Google MyBusiness, Schema og OnPage optimering.

OnPage SEO

OnPage SEO dækker over alt det arbejder, der laves på selve din hjemmeside, herunder sidetitler, metabeskrivelser, user experience, sitemap, indhold, intern linkstruktur mm.

SEO tekster

Fyldestgørende tekster der matcher brugernes søgeintention, er afgørende for at opnå topplaceringer på Google. Vi sørger for gennemarbejdede tekster, skræddersyet til dine kunder.

Ekstern linkbuilding

Én af de vigtigste elementer af SEO-arbejdet er linkbuilding. Linkbuilding vil være en stor del af det udførte arbejde, så din hjemmeside opnår autoritet og troværdighed hos Google.

Teknisk SEO

Teknisk SEO dækker bl.a. over hastighedsoptimering, Schema, HTML-struktur, sikkerhed og meget mere.

Er SEO en god investering for dig?

Det er ikke altid tilfældet, at SEO er den rigtige investering at foretage for din virksomhed lige nu. Det hjælper vi dig selvfølgelig med at vurdere, inden vi indgår et samarbejde som er dømt til at ende uden succes. 

 

For små budgetter, hård konkurrencesituation og manglende vilje til at lave ændringer, kan være nogle af årsagerne til, at vi ikke vil anbefale dig at investere i SEO.

 

I nogle tilfælde kan det give mening at bruge dit budget på annoncering til en start.

Sådan fungerer SEO garantien

Ja, den er god nok. Vi HAR en SEO garanti. Er du blevet mødt af bureauer eller konsulenter, som ikke tør at lægge hovedet på blokken og stille garantier for deres arbejde?

 

Hvis du er: Løb din vej.

 

Når det så er sagt, så er det fuldkommen rigtigt, at INGEN kan garantere placeringer med 100% sikkerhed. Det kan vi heller ikke.

 

Vi stiller til gengæld en garanti, der betyder at hvis vi ikke opnår side 1 placeringer på det/de aftalte søgeord til tiden, så får du en refundering på 15% af det samlede beløb du har betalt.

Garantien er udelukkende gældende på SEO aftaler på minimum 50 timer, og garantien frafalder hvis aftalen opsiges før tid. Det er ikke alle virksomheder – eller søgeord – som vi kan aftale en garanti omkring – det vil blive vurderet individuelt. Garantien gives kun på lokale søgeord (eksempel: “Frisør + by”)

Vigtig information til dig inden vi indgår en aftale

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Vi foretrækker at arbejde med hjemmesider, som vi selv har lavet. Det er ikke et krav, at vi har lavet din hjemmeside men vi arbejder markant hurtigere i WordPress, og du får derfor mere for pengene.

Krav til din hjemmeside, hvis vi ikke har lavet den:

– Den skal være lavet i WordPress med enten Elementor eller Divi
– Hjemmesiden skal være godt designet og have god brugervenlighed
– Vi skal have administratoradgang, så vi kan optimere hele hjemmesiden

Aldrig. Vi vil ikke spille på 2 heste, og arbejder derfor kun med én virksomhed i hver branche i samme område. 

Nej. Der er ingen bindinger og ingen automatiske forlængelser af nogen aftaler. Vi indgår et samarbejde, hvor vi er åbne og ærlige og forventer det samme af dig.

Ja, det kan du sagtens. Vi tilbyder finansiering i helt op til 12 måneder. Vil du dele betalingen op i 6 månedlige rater tillægges 10% af det samlede beløb. Vil du dele betalingen op i 12 månedlige rater pålægges 20% af det samlede beløb.

Farstrup
Furniture

Strada
Auto

Ergo
Design

Galleri
Arte & Vida