Et lille digitalt "bureau"

Vi er ikke meget for at kalde os selv for et bureau. Ordet “bureau” har en negativ klang over sig, som vi egentlig ikke bryder os om at associere os selv med.

Vi er et lille team af engagerede personer, der bl.a. står bag trykkeriet BR Offset. Vi spænder derfor utroligt bredt – også inden for offline markedsføring, hvor vi har inhouse udstyret til både at hjælpe dig med online- og offline kampagner. 

Vi er udstyret med en bred vifte af kompetencer inden for design af både tryksager og hjemmesider, online markedsføring i form af søgemaskineoptimering og Facebook annoncering samt produktion af tryksager.

Vi går ind for ærlighed og afkast

Et godt samarbejde er et ærligt samarbejde. Hvis du er træt af “digitale forretningsudviklere” (sælgere) der lover guld og grønne skove men leverer standardiserede og uinspirerende løsninger, så er du bestemt ikke alene.

Vi har ingen sælgere – udelukkende konsulenter der både planlægger din strategi og fører den ud i livet. Vi holder hvad vi lover, og vil kun have tilfredse kunder. Af den grund samarbejder vi heller ikke med hvem som helst.

Hvis vi vurderer, at vi ikke kan hjælpe med at vækste din forretning og øge din bundlinje, så takker vi nej til et samarbejde, fordi det på forhånd er dømt til at fejle.

Hos os har du én kontaktperson og det er den samme person, som eksekverer på din strategi – hvem skulle kommunikere bedre med dig, end den person som arbejder for dig?